Vijesti Društvo Velika sala Centra za kulturu bogatija za nove stolice – FOTO

Velika sala Centra za kulturu bogatija za nove stolice – FOTO

0

Prvi put nakon 40 godina, tačnije od izgradnje današnjeg Centra za kulturu, u Velikoj sali ove ustanove instalisano je novih 240 fiksnih sjedećih mjesta.

Projekat je koštao oko 60.000 maraka, a izvođač radova bilo je derventsko preduzeće “Niveks” (Niwex).

U BiH postoje tri ovakva objekta i Derventa može biti ponosna što je upravo jedan od njih u našem gradu. Mi smo u proteklih 6-7 godina uložili značajna sredstva u rekonstrukciju ovog objekta, a svake godine ulažemo dodatne napore da nešto poboljšamo. Ove godine oko 60.000 maraka uloženo je u nove stolice, i složili smo se da ćemo na godinu predvidjeti novac potreban za povećanje na ukupno 300 sjedećih mjesta, zadovoljan je načelnik opštine Derventa Milorad Simić.

Direktor Centra za kulturu Jelenko Živković zahvalio se opštinskom rukovodstvu na razumijevanju koje pružaju kulturnim, sportskim i drugim radnicima, te dodao da ova ustanova godišnje ima oko 30.000 posjetilaca na više od 200 različitih manifestacija.

Nove stolice pogledajte OVDJE!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here