Vijesti Najave i obavještenja Velika Sočanica: Bogat sadržaj 11. Poljoprivredne manifestacije

Velika Sočanica: Bogat sadržaj 11. Poljoprivredne manifestacije

0

Firma “Lazarević Mikroprom” iz Velike Sočanice organizuje, u saradnji sa poljoprivrednim proizvođačima sa područja opštine, a pod pokroviteljstvom načelnika opštine, tradicionalnu trodnevnu poljoprivrednu manifestaciju, u periodu od 19. do 21.avgusta.

PLAKAT ZA IZLO_BU STO_ARSTVA
Prve i druge večeri manifestacije posjetioce će zabavljati poznate izvorne grupe, dok su za treći dan planirana takmičenja u pravljenju posavskog gulaša, navlačenju konopca, navlačenju štapa, guranju kladom, bacanju kamena, trčanju u vreći, ispijanju piva, a biće i igra iznenanđenja. Za najbolje poljoprivredne proizvođače i pobjednike takmičenja su obezbijeđene nagrade.

Sponzori manifestacije su opština Derventa, DOO Patent Co Laktaši, Savić kompani Bijeljina, Agripet doo Brčko, TP Sano Laktaši, Mlijekoprodukt Kozarska Dubica, DTD Šnjegotina Teslić, DOO Madi Tešanj, DOO Brovis Visoko, DOO Bromal Gračanica, DOO Boro Cvrtkovci i DOO MI99 ZOOT Gradačac.

Medijski pokrovitelj je RTRS.

[embeddoc url=”https://www.derventacafe.com/wp-content/uploads/2016/08/VELIKA-SOČANICA.pdf”]

derventa.ba

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here