Vijesti Društvo Velika Sočanica: Parastos sa stradale vojnike i civile

Velika Sočanica: Parastos sa stradale vojnike i civile

0

Na dan svetih Apostola Petra i Pavla, Petrovdan, u Velikoj Sočanici je juče proslavljena slava hrama Vaznesenja Gospodnjeg. Nakon svečane liturgije, služen je parastos poginulim borcima i žrtvama rata iz ovog kraja.

Na mjesnom spomen obilježju uklesana su imena 36 boraca poginulih tokom Odbrambeno-otadžbinskog rata, 7 civilnih žrtava rata iz ovog sela i 12 umrlih boraca. Veliki broj mještana se okupio da oda poštu žrtvama rata.

Vijence i cvijeće su položili članovi porodica poginulih i umrlih, zamjenik načelnika Siniša Jeftić, potpredsjednik Skupštine opštine Slaven Gojković, predstavnici mjesne i opštinske Boračke organizacije, predstavnici udruženja i organizacija proisteklih iz rata, Mjesne zajednice i delegacije političkih partija.

derventa.ba

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here