Vijesti Politika Vesna Šain na čelu Aktiva žena GO SNSD Derventa

Vesna Šain na čelu Aktiva žena GO SNSD Derventa

1

Na danas održanoj Izbornoj konferenciji Aktiva žena socijaldemokrata Derventa (AŽS) za predsjednicu je izabrana Vesna Šain. Funkcije potpredsjednica obavljaće Mirjana Plisnić i Gordana Gvero.

Aktiv žena djeluje kao poseban organizacioni oblik u sastavu Gradske organizacije SNSD Derventa. Na konferenciji je bilo prisutno 47 delegata, koji su, osim rukovodstva, izglasali Odluku o unutarstranačkoj organizaciji i radu Aktiva žena SNSD-a.

– Čast mi je ali i velika odgovornost što sam izabrana na poziciju predsjednica Aktiva žena socijaldemokrata, na čijem čelu je u nekoliko mandata bila Vesna Jungic, koja je uspješno vodila naš Aktiv. Unutarstranački izbori su potreba da se uvedu novi ljudi i osvježe ideje u organizaciji. SNSD je najznačajnija politička organizacija u Republici Srpskoj, koja prepoznaje snagu i potencijal žene.Činjenica da se na poziciji predsjednice Republike Srpske nalazi žena, govori dovoljno o odnosu stranke prema ulozi žene u politici. Kao novoizabrana predsjednica AŽS Derventa trudiću se da svojim radom, energijom i znanjem doprinesem jačanju stranačke infrastrukture,da i dalje rastemo, razvijamo se i ostvarujemo što bolje izborne rezultate, naglasila je Šain.

Dosadašnja predsjednica Vesna Jungić se zahvalila na podrsci tokom 18 godina saradnje, dok je počasni predsjednik Gradskog odbora SNSD Milorad Simić izrazio veliko zadovoljstvo jer je uvijek imao podrsku žena, koje su najvrednije i najodanije stranci.

Derventa Caf

1 komentar

  1. Divno, niko nema masku, sta se desava sa pridrzavanjem mjera, ili u sali imaju Ambilife ruski preciscivac vazduha. mozda…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here