Vijesti Društvo Veterani 27. Motorizovane brigade u humanitarnoj akciji – VIDEO

Veterani 27. Motorizovane brigade u humanitarnoj akciji – VIDEO

0

U susret božićnim praznicima veterani derventske 27. Motorizovane brigade Vojske Republike Srpske pokrenuli su  humanitarnu akciju za saborce kojima je pomoć najpotrebnija.

Jedan od njih je i Slavomir Stojanović iz Lužana, otac četvoro djece, izbjegao iz Zenice i teško ranjen sa 22 godine.

–  Veoma mi je drago što sam dobio pečenicu i zahvalio bih se svima. Preživljavamo od 190 maraka invalidnine, dok supruga dobija 80 maraka, kaže Stojanović.

Zahvaljujući ovoj akciji, bogatiju božićnu trpezu imaće i petočlana porodica Branka Stankovića iz Lužana.

Zadovoljstvo odazivom saboraca, kako iz ove, tako i drugih jedinica, iskazao je i Mladen Todorić, jedan od inicijatora akcije.

– Više od 40 boraca se uključilo u akciju i poslalo svoj prilog. Ne mogu da ne spomenem Neđu Lukića koji je pomoć poslao iz Amerike i mnoge druge, rekao je Mladen Todorić.

TV K3

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here