Vijesti Kultura i obrazovanje Vihoraši u Novom Sadu i Prnjavoru

Vihoraši u Novom Sadu i Prnjavoru

0

Članovi derventskog ”Vihor” , bili su gosti na novogodišnjim pjesničkim susretima u Novom Sadu i Prnjavoru. Naime, svake godine u Novom Sadu se održavaju novogodišnji susreti pjesnika gdje dolaze pjesnici iz svih republika bivše Jugoslavije. Ove godine poziv je došao i na adresu ”Vihora” da budu specijalni gosti na ovim pjesničkim susretima.

Vihorasi u Novom Sadu i Prnjavoru

Zbog financijskih poteškoća veća grupa članova nije mogla otputovati u Novi Sad, pa je ”Vihor” predstvaljao Milorad Mišo Đurđeveć, koji je putovao o svom trošku.

U Prnjavoru je održana Novogodišnja pjesnička noć, gdje su derventske ”Vihoraše” predstvaljali, Slavko Pokrajac, Savko Pećić, Milorad Mišo Đurđević, Đuro Čavić i Mile Knežević.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here