Vijesti Privreda “Villa medica” – završen još jedan uspješan projekat investitora “MB Motors” –...

“Villa medica” – završen još jedan uspješan projekat investitora “MB Motors” – FOTO

0

Ovih dana završen je stambeno-poslovni objekat “Villa medica”, još jedan u nizu graditeljskih poduhvata sada već poznatog investitora – derventske firme “MB Motors”.

Objekat “Villa Medica”, sa svojih 16 stanova i 2 poslovna prostora, novi je ukras Dervente, a nalazi se u Karađorđevoj ulici kod Doma zdravlja.

Objekat je završen i rasprodan u rekordnom vremenu, a ostala su još samo dva poslovna prostora po 120 kvadrata namijenjena za iznajmljivanje ili eventualnu prodaju.

Na istoj lokaciji trenutno se gradi druga lamela “Ville medica” sa 26 novih stanova, od kojih je 18 već rezervisano. Ovih dana započinjemo i novu investiciju na atraktivnoj lokaciji u Ulici Jovana Dučića, kod igrališta “Partizanovo”, a riječ je o naselju “Sorelle”, koje će se sastojati od 46 stanova, od kojih je 70 odsto već unapred rezervisano, kaže vlasnik i direktor firme “MB Motors” Balešević Milanko Biks, dodajući da uskoro planira realizaciju slične investicije i u susjednom Šamcu.

Ova derventska kompanija se izdvojila po kvalitetu i pouzdanošću u stanogradnji čemu svjedoči i stambeno-poslovni objekat “Villa Park” u Ulici Stevana Nemanje za koji je ovo preduzeće na Sajmu investicija i nekretnina u Banja Luci nagrađeno kao projekat za najbolje vanjsko uređnje i komfor stanovnja u 2018. godini (opširnije OVDJE).

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here