Vijesti Najave i obavještenja “Viva la musica 2017”: Nastupaju muzičke škole iz Dervente, Doboja, Prnjavora, Modriče...

“Viva la musica 2017”: Nastupaju muzičke škole iz Dervente, Doboja, Prnjavora, Modriče i Mostara

0

Proljeće u Derventi i ove godine upotpuniće tradicionalni koncert “Viva la musica”, u organizaciji derventske Muzičke škole, koji doživljava svoje dvanaesto izdanje.

Ovoga puta u maloj sali Centra za kulturu nastupiće učenici muzičkih škola “Markos Portugal” iz Doboja svirajući violinu, te “Vlado Milošević” na harmonici i klaviru, dok će učenici prnjavorske Muzičke škole pokazati umijeće sviranja flaute. Muzičko društvo “Isidora Bajić” iz Modriče i Muzička škola iz Mostara predstaviće nam se uz zvuke gitare, dok će domaćini zasvirati na klaviru, harmonici, gitari, a biće to prilika da poslušamo i hor muzičke škole Derventa.

Koncert će se održati u petak (31. marta) od 18 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here