Vijesti Društvo “Vizija Plus”: Poziv za učešće na susretima privrednika u Njemačkoj

“Vizija Plus”: Poziv za učešće na susretima privrednika u Njemačkoj

0

Agencija „Visija Plus“ na poziv Predstavništva Njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHK) realizuje projekat pod nazivom „Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“ koji podržava i njemačko Ministarstvo za ekonomiju i energetiku, a sve sa ciljem povezivanja domaćih privrednika sa kupcima iz Njemačke.

vizija plus

Agencija za konsalting i marketing „Vizija Plus“ prema javnom pozivu Predstavništva njemačke privrede u Bosni i Hercegovini, u okviru projekta „Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“, organizuje susret privrednika iz Dobojske regije sa kupcima u Njemačkoj koji će se održati 09. 06. 2015. u Minhenu.

Grane privrede koje dolaze u obzir su: metalska industrija, tekstil i obuća, mehanika, plastika, poljoprivreda, trgovina, prehrana i slično. Kompanije moraju posjedovati ISO 9001 standard i iskustvo u svojim oblastima.

Cilj ove inicijative je da se spoje njemački kupci sa odabranim dobavljačima sa ovih prostora. U okviru jednodnevnog događaja, koji će biti održan 09.06.2015. u Minhenu, zainteresovane njemačke firme će voditi direktne „B2B-matchmaking“ razgovore sa predstavnicima kompanija iz zemalja Zapadnog Balkana.

Ovu inicijativu podržava Ministarstvo za ekonomiju i energetiku SR Njemačke, u organizaciji Predstavništva njemačke privrede u BiH – AHK i drugih regionalnih AHK komora Zapadnog Balkana.

Kompletno popunjavanje aplikacije za učešće i posredne administrativne procedure zainteresovanim privrednicima organizovaće Agencija za konsalting i marketing „Vizija Plus“.

Rok za prijavu je 30. 03. 2015. godine, a pismo zainteresovanosti sa relevantnim podacima potrebno je poslati na e-mail: [email protected] ili na kontakt telefon 066/378-578.

Boris Nikolić – Derventa Cafe

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here