Vijesti Društvo Vlada Srpske danas razmatra Nacrt zakona o gradu Derventi

Vlada Srpske danas razmatra Nacrt zakona o gradu Derventi

0

Na dnevnom redu današnje 85. sjednice Vlade Republike Srpske nalazi se i Nacrt zakona o gradu Derventa, te sa njim povezan Nacrt zakona o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske.

Nakon što Vlada usvoji ovu nacrt zakona on će biti upućen u proceduru Narodne skupštine Republike Srpske.

Vlada Republike Srpske razmatraće danas takođe i Prijedlog zakona o zaštiti prava na suđenje u razumnom roku, kao i dva nacrta zakona.

Ministri bi trebalo da razmatraju i informaciju o kapitalnim ulaganjima i sredstvima za kapitalne investicije Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović”, te informaciju o radu i finansiranju predstavništava Republike Srpske u inostranstvu u prvoj polovini 2020. godine.

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o potrebi uspostavljanja kancelarije za oduzimanje imovine u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Vlada Srpske bi trebalo da razmatra informaciju o zahtjevu “Aerodroma Republike Srpske” za odobrenje finansijskih sredstava za sanaciju piste na Aerodromu Banjaluka, te Akcioni plan za borbu protiv sajber kriminaliteta u Republici Srpskoj.

Derventa Cafe/RTRS

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here