Vijesti Društvo Vlada Srpske odobrila sredstva za opremanje vrtića “Trol”

Vlada Srpske odobrila sredstva za opremanje vrtića “Trol”

0

Na 23. sjednici Vlade Republike Srpske usvojena je Odluka o potvrđivanju rang-liste za finansiranje 48 projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja u Republici Srpskoj ukupne vrijednosti 1.128.334,87 maraka.

Među odobrenim projektima je i opremanje nove i postojeće zgrade vrtića “Trol”, za šta je Vlada RS odobrila 100.000 maraka. Pored ovog iznosa, iz opštinske kase izdvojiće se dodatnih 40.000 maraka.

Ova sredstva biće potrošena za nabavljanje se namjestaja pomenute objekte, kao i za kupovinu kuhinje i vešeraja.

Odobreni projektni prijedlozi u okviru oblasti „Poboljšanje dostupnosti i kvaliteta javnih usluga u jedinicama lokalne samouprave“ obuhvataju i opštine Laktaši, Vlasenica, Brod, Čelniac, Kalinovik, Istočno Novo Sarajevo i Rogaticu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here