Politika Lokalni izbori 2020 Vlado Kovačević, kandidat za načelnika: Da spojimo različitosti – VIDEO

Vlado Kovačević, kandidat za načelnika: Da spojimo različitosti – VIDEO

0

Porodičan, vaspitan, domaćin, dobar čovjek – tako na društvenim mrežama komentarišu Vladu Kovačevića (44), aktuelnog kandidata SDS-a za načelnika opštine Derventa. Na opšte iznenađenje, o Kovačeviću tako govore i članovi i simpatizeri stranaka koje nisu dio opozicije.

Ovaj po svemu atipični političar već treći mandat je odbornik u Skupštini оpštine Derventa, mnogo glasova na izborima mu nisu novost, a prema određenim istraživanjima, ali i komentarima medju ljudima Kovačević bi ove godine mogao da pobijedi 16 godina aktuelnog načelnika Milorada Simića.

Iako ima precizno definisan plan rada načelnika, bez euforije tipične za kandidate u političkim utakmicama – Kovačević u pravi plan stavlja porodicu, sport i dvije decenije uspješnog rada u školi.

Video intervju “Da spojimo različitosti” pogledajte na linku ispod:

Politički marketing – Lokalni izbori 2020

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here