Vijesti Društvo Voda potekla i u zaseoku Nikolići – FOTO

Voda potekla i u zaseoku Nikolići – FOTO

0

Danas je u agićkom zaseoku Nikolići svečano otvoreno dva kilometra vodovodne mreže kojom je pitku vodu dobilo 21 domaćinstavo ovog kraja.

Grad Derventa je u ovaj projekat uložio 64.350, dok su mještani prikupili 31.500 maraka.

Jedan sam od učesnika i članova gradskog odbora koji je u kratkom roku uradio dosta posla. Mi sami to ne bi mogli bez gradonačelnika Milorada Simića i saradnika od kojih smo veliku podršku dobili. Do sada sam 15 godina dovozio vodu u cisterni i to za mene mnogo znači. Hvala lokalnoj zajednici i svim učesnicima, rekao je ovom prilikom Zoran Nikolić.

Inžinjer građevine Biljana Stojčić bila je nadzorni organ ovog projekta.

S obzirom da je naselje izdignuto iznad distributivnog cjevovoda odakle se snabdjeva pitkom vodom izgrađeno je postrojenje za podizanje pritiska koje je danas i pušteno, poruila je Stojićeva.

Posao su izvela preduzeća Geokop, Ehta R i Saša trade.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here