Vijesti Društvo Voda se povlači, štete ostaju!

Voda se povlači, štete ostaju!

0

Opštinski štab Civilne zaštite u Derventi je ukinuo vanredne mjere odbrane od poplava, jer se stanje u naseljima koja su obuhvaćena vodom polako normalizuje.

Voda se povlaci stete ostaju

Znatno je pao nivo rijeke Ukrine, ali je evidentno da će i narednih dana voda na zasijanim površinama ostati, jer je zemljište dosta potpoljeno. Radost je stigala i u naselje Jasenci, gdje je proteklih dana bilo najkritičnije, a da je tako u prilog ide i posjeta ministra Radivoja Bratića i predsjednika RS Rajka Kuzmanovića.

– Vjerujemo da će nakon ove poplave i njihovih posjeta nešto da se uradi, jer smo stalno izloženi plavljenju- kaže jedan od mještana naselja Jasenci. Milimir Doder, direktor Republičke uprave Civilne zaštite RS izjavio je u Derventi da su najpogođenije opštine Derventa, Modriča i Petrovo i da je brzom intervencijom pripadnika Civilne zaštite spriječene posljedice po ljudske živote.

Više u izdanju lista Posavske novosti Broj 64.

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here