Vijesti Sport Vodovod u Bosanskim Lužanima i Žeravcu: Pri kraju rokovi za ispunjenje obaveza

Vodovod u Bosanskim Lužanima i Žeravcu: Pri kraju rokovi za ispunjenje obaveza

0

Načelnik opštine Milorad Simić pozvao je mještane Žeravca i Bosanskih Lužana da se dodatno angažuju kada je u pitanju projekat vodosnabdijevanja ovog dijela opštine kako bi se mogao raspisati javni poziv za izvođača radova.

Na tom području postoji 145 zainteresovanih domaćinstava, rekao je Simić.

I ovog puta radićemo na način da lokalna zajednica snosi troškove polovine ukupne vrijednosti projekta, a mještani drugu polovinu. U praksi to izgleda tako da troškovi domaćinstva budu oko 1.500 maraka, uz oslobađanje takse od oko 1.000 maraka. Mještani su skupili polovinu novca i sa građevinskim odborom dogovorio sam da u narednih 20 dana prikupe drugu polovinu. Ako to tako bude bićemo u prilici da raspišemo tender i da nakon 90 dana po okončanju procedure završimo vodovod, poručio je Simić.

On je dodao da je opština Derventa osigurala svoj dio sredstava za ovu namjenu.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here