Vijesti Najave i obavještenja “Vojna akademija 3 – novi početak” u derventskom Centru za kulturu –...

“Vojna akademija 3 – novi početak” u derventskom Centru za kulturu – VIDEO

0

vojna-akademija

Nakon što je nastavak domaćeg filmskog ostvarenja “Vojna akademija 3 – novi početak” prikazan na premijeri u Beogradu, uslijedila je turneja po čitavoj Srbiji, a u petak (25. novembra) priliku da ga pogleda imaće i derventska publika.

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona gledalaca nastavlja svoje avanture.

Poznata lica zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za cijeli život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja (Đorđe Stojković) i Bugi (Vučić Perović), dva nerazdvojna druga, Ika (Slaven Došlo) super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca (Anđela Jovanović), tajanstvena i pomalo usamljena Anđela (Andrea Ržaničanin) i Maša (Gordana Paunović), devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nije samo vojna škola, već škola života. Novi nastavak “Vojne akademije” donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete i prepliće sudbine junaka jedne od najgledanijih serija.

Tu su i dalje dobro poznati junaci, sada – u oficirskim uniformama: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić i mnogi drugi.  Scenarista, po motivima priče Gordana Mihića, je Boban Jevtić, koscenarista Milan Konjević, a producent Nebojša Nele Garić.

U Derventi će biti održane dvije projekcije, od 18.30 i 20.30 časova, a cijena ulaznice je 4 marka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here