Vijesti Magazin Vozače očekuju promo cijene goriva: Danas otvaranje prve “KORT petrol” pumpe u...

Vozače očekuju promo cijene goriva: Danas otvaranje prve “KORT petrol” pumpe u Derventi

0

U petak (15. maja) kompanija “Fructa Trade” otvara svoju prvu benzinsku pumpu “KORT petrol” na adresi Kninska 9 u Derventi (Industrijska zona). Na dan otvaranja vozače očekuje promotivna cijena goriva.

Otvaranjem ovog maloprodajnog objekta direktno su obezbijeđena i nova radna mjesta, ističu u kompaniji “Fructa Trade”.

U svojoj ponudi “KORT petrol” će korisnicima ponuditi visokokvalitetna goriva vrhunskih perfomansi koja su obogaćena aditivima najnovije generacije i svakom vozilu donose vrhunske performanse, poboljšanu ekonomičnost, te osiguravaju smanjenu potrošnju, veću snagu i dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova, kažu u ovom preduzeću.

Dodaju da će za cijenu, koja će biti konkurentna na tržištu, kupci dobiti najbolji kvalitet goriva.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta “KORT petrol”, pored visokokvalitetnih goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se brendirani market “KORT” u kojem će kupci moći naći sve što jedan market ovakvog tipa treba da posjeduje u svom asortimanu. Tu je i “KORT caffe”.

Posebno smo ponosni na moderno opremljeni “KORT caffe” koji će, u sklopu benzinske pumpe, da posluje na principu “a la carte” ponude jela i pića. Gosti će moći da naruče razne pite, sendviče, kroasane, hamburgere, američku pitu, američke krofne i još mnogo raznih delicija, uostalom kao što su naši gosti i navikli da je asortiman i jela i pića u “KORT caffe” restoranima na zavidnom nivou, poručuju iz preduzeća “Fructa Trade”.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here