Vijesti Magazin Vozače očekuju promo cijene goriva: Danas otvaranje prve “KORT petrol” pumpe u...

Vozače očekuju promo cijene goriva: Danas otvaranje prve “KORT petrol” pumpe u Derventi

0

U petak (15. maja) kompanija “Fructa Trade” otvara svoju prvu benzinsku pumpu “KORT petrol” na adresi Kninska 9 u Derventi (Industrijska zona). Na dan otvaranja vozače očekuje promotivna cijena goriva.

Otvaranjem ovog maloprodajnog objekta direktno su obezbijeđena i nova radna mjesta, ističu u kompaniji “Fructa Trade”.

U svojoj ponudi “KORT petrol” će korisnicima ponuditi visokokvalitetna goriva vrhunskih perfomansi koja su obogaćena aditivima najnovije generacije i svakom vozilu donose vrhunske performanse, poboljšanu ekonomičnost, te osiguravaju smanjenu potrošnju, veću snagu i dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova, kažu u ovom preduzeću.

Dodaju da će za cijenu, koja će biti konkurentna na tržištu, kupci dobiti najbolji kvalitet goriva.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta “KORT petrol”, pored visokokvalitetnih goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se brendirani market “KORT” u kojem će kupci moći naći sve što jedan market ovakvog tipa treba da posjeduje u svom asortimanu. Tu je i “KORT caffe”.

Posebno smo ponosni na moderno opremljeni “KORT caffe” koji će, u sklopu benzinske pumpe, da posluje na principu “a la carte” ponude jela i pića. Gosti će moći da naruče razne pite, sendviče, kroasane, hamburgere, američku pitu, američke krofne i još mnogo raznih delicija, uostalom kao što su naši gosti i navikli da je asortiman i jela i pića u “KORT caffe” restoranima na zavidnom nivou, poručuju iz preduzeća “Fructa Trade”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here