Vijesti Hronika Vozači u Doboju i Derventi kontrolisani na alkohol i droge

Vozači u Doboju i Derventi kontrolisani na alkohol i droge

0

Na području grada Doboja i opštine Derventa, proteklog vikenda, provedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih lijekova.

Tokom ove akcije kontrolisan je ukupno 151 učesnik u saobraćaju i svi su alkotestirani.

– Zbog vožnje u alkoholisanom stanju sankcionisano je 28 vozača od čega je jedno lice lišeno slobode. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga ili psihoaktivnih lijekova sankcionisan je jedan vozač. Zbog učinjenih drugih prekršaja po drugim osnovama sankcionisano je 37 učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da radi lične bezbjednosti i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju ne počinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod djestvom alkohola, te da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju puta i vremenskim prilikama uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here