Vijesti Društvo Vremenska prognoza (23. – 29. mart)

Vremenska prognoza (23. – 29. mart)

0

Hladno vrijeme, uz susnježicu, snijeg i vjetar, očekuje nas tokom prve polovine sedmice pred nama. U drugom dijelu nedjelje zatopljenje.

Nakon vedrog jutra, prvog dana nove radne sedmice (ponedjeljak, 23. mart) preovladavaće oblačno vrijeme, a najviša dnevna temperatura kretaće se oko 4 stepena Celzijusa, dok će u jutarnjim i večernjim časovima, kada je moguć i snijeg, temperature biti oko nule.

U noći na utorak, kao i tokom većeg dijela tog dana, meterolozi najavljuju susnježicu i snijeg, te temperature koje neće prelaziti 1 stepen. Mogući jači udari vjetra. Slično vrijeme, uz slabiji vjetar, očekuje se i u srijedu.

U četvrtak će se i dalje zadržati oblaci, ali će temperatura porasti na najviših 7 stepeni, dok će u petak, subotu i nedjelju, uprkos smjenjivanju sunca, oblaka i slabijih padavina, temperatura kretati oko 10 stepeni.

Derventa Cafe/Freemeteo

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here