Vijesti Privreda Vrhunski proizvodi od meda i oprema za pčelarstvo od sada i u...

Vrhunski proizvodi od meda i oprema za pčelarstvo od sada i u Derventi – FOTO

0

U Derventi je nedavno otvorena poslovnica šamačkog preduzeća “Ekomed”, specijalizovanog za proizvodnju i predaju meda i drugih proizvoda, te opreme za pčelarstvo.

Riječ je o lancu poslovnica porodične firme osnovane prije 15 godina u Šamcu, ujedno i najvećem proizvođaču i izvoznku voska u ovom dijelu Evrope.

Tokom proteklih godina firma se konstanto razvijala, tako da sada imamo devet trgovina u različitim gradovima. Na otvaranje trgovine u Derventi odlučili smo se zbog velikog broja pčelara koji se nalaze na ovoj teritoriji i njihovog interesovanja za našim proizvodima, kažu u “Ekomedu”.

Iz svoje ponude izdvajaju vrhunski med, propolis, pogaču za prehranu pčela, kao i proizvodnju satnih osnova. Pčelarstvom se uspješno bavimo duže od 30 godina.

U sastavu naše firme je i više pčelinjaka sa preko 400 pčelinjih društava. Pčelinjaci se nalaze u šumskom i neobrađenom području Posavine, daleko od zagađivača prirodne sredine.
Pčelarimo Fararovim tipom košnica, sa kojim postižemo veoma visoke prinose, a med koji prozvodimo vrhunskog je kvaliteta i potpuno ekološki, poručuju iz ovog preduzeća.

Pored toga, zainteresovanim za proizvodnju meda nude i kompletnu opremu za pčelarstvo.

Poslovnica “Ekomeda” u Derventi se nalazi u okviru stambeno-poslovnog objekta “Vila park”.

Derventa Cafe/Promo tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here