Vijesti Najave i obavještenja Vrtić “Trol” organizuje stručno savjetovanje za roditelje

Vrtić “Trol” organizuje stručno savjetovanje za roditelje

0

Predškolska ustanova “Trol” organizuje u ponedjeljak, 24. februara, pedagoško-psihološko savjetovanje na temu “Roditeljstvo i formiranje ponašanja u ranom djetinstvu”.

Predavanje, koje počinje u 17 časova, će održati profesor doktor Pero Spasojević i diplomirani psiholog Aleksandar Golubović.

Događaj se, inače, organizuje u okviru projekta IRB “Jačanje kapaciteta i poboljšanje kvaliteta usluga predškolskog obrazovanja u opštini Derventa”.

Ovaj projekat je podržan sredstvima finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja u RS 2018/2019, za čije funkcionisanje su sredstva obezbijedili Vlada Republike Srpske putem Ministarstva finansija i Vlada Švajcarske putem Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH”.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here