Vijesti Kultura i obrazovanje Vrtić “Trol”: Predškolci spremni za školske izazove

Vrtić “Trol”: Predškolci spremni za školske izazove

0

Stotinu dvadeset i četiri polaznika Pripremnog programa djece pred polazak u školu, održanog tokom protekla tri mjeseca u vrtiću “Trol”, za svoje roditelje i brojne goste juče je pripremilo završnu priredbu na kojoj su pokazali dio vještina koje su stekli tokom pohađanja programa.

Ove godine upisan je najveći broj djece u program kojim se oni koji ne pohađaju neku od predškolskih ustanova pripremaju za školske obaveze, rekla je direktorica “Trola” Gordana Simić.

Bili su raspoređeni u pet vaspitno-obrazovnih grupa koje su vodili diplomirani vaspitači i mogu da kažem da je ova generacija i vaspitača i djece veoma dobro realizovala program, koji je iz godine u godinu sve bolje osmišljen, naglasila je Simićeva.

Inače, projekat je finansiran od Ministarstva prosvjete u Vladi Republike Srpske, a odnosi se na djecu koja uskoro kreću u školu, a ranije nisu boravila u predškolskim ustanovama.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here