Vijesti Društvo Za izgradnju kružnog toka 550.000 KM

Za izgradnju kružnog toka 550.000 KM

0

U Derventi su prije dva dana počeli radovi na izgradnji kružnog toka kojim će biti regulisan saobraćaj na najfrekventnijoj raskrsnici u ovom gradu, za šta će iz opštinskog budžeta biti izdvojeno 550.000 KM.

Kružni tok se gradi na takozvanoj Rampi, na kojoj se ukrštaju ulice Kralja Petra, Srpske vojske, Omladinska, Milovana Bjeloševića i Alekse Šantića.

Načelnik derventske opštine Milorad Simić, koji je prisustvovao početku radova, izjavio je da će se u ovoj godini uraditi poslovi u vrijednosti do 300.000 KM a da će u narednoj godini kružni tok na Rampi biti potpuno završen.

Projektom je predviđeno da ova raskrsnica ima kolovoz, trotoar, zelenu površinu, kao i nekoliko rampi za invalide.

Iz derventskog preduzeća “Geokop”, koje je izvođač radova, rekli su da će prva faza kružnog toka biti završena za dva mjeseca.

Izvor: capital.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here