Vijesti Kultura i obrazovanje Za najbolje i pokloni: Biblioteka organizuje izbor najljepših radova posvećenih majkama

Za najbolje i pokloni: Biblioteka organizuje izbor najljepših radova posvećenih majkama

0

Narodna biblioteka „Branko Radičević, povodom 8. marta – Dana žena, organizuje izbor najboljih likovnih i literarnih radova na teme  „Draga majko, srećan ti 8. mart“, „Samo je jedna majka“ i „Tebi, najdraža ženo“.

Konkurs je namijenjen učenicima osnovnih škola i svaki učenik može odabrati jednu od ponuđenih tema za svoj rad.

Pozivamo učenike i nastavnike da nam pošalju radove na zadane teme i da tako uljepšaju svečanost koju ćemo prirediti povodom Dana žena. Pristigli radovi biće izloženi u prostorijama Biblioteke, a najbolje radove nagradićemo prigodnim poklonima na književnoj večeri koja će biti održana 06. 03. 2019. godine sa početkom u 17,00 časova i tom prilikom najbolji učenici će pročitati svoje literarne radove, otkrivaju u Biblioteci.

Pristigli radovi biće razvrstani u dvije grupe i to radovi od prvog do petog razreda, odnosno, od šestog do devetog razreda. Rok za dostavljanje radova je 01. mart.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here