Vijesti Najave i obavještenja Za najmlađe: Glumica Nada Blam u predstavi “Zdrav život”

Za najmlađe: Glumica Nada Blam u predstavi “Zdrav život”

0

Prvakinja beogradskog Narodnog pozorišta, Nada Blam, izvešće danas (28. februara) predstavu pod nazivom „Zdrav život“, namijenjenu mališanima vrtića i učenicima nižih razreda osnovnih škola. Radi se o interaktivnoj predstavi u kojoj će sa poznatom glumicom aktivno učestvovati i djeca.

Predstava će biti izvedena u Centru za kulturu sa početkom u 17 časova, a ulaz je besplatan.

Sadržaj predstave je humorističnog karaktera, a nastao je po osavremenjenom tekstu Branislava Nušića “Naša deca”.

Nada Blam je diplomirala na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Glumila je u brojnim pozorišnim predstavama, ali i u kultnim domaćim filmovima, kao što su: “Sekula se opet ženi”, “Balkan ekspres 2”, “Ćao inspektore 2 i 3”, a imala je zapažene uloge i u mnogim serijama kao što su “Vruć vetar”, “Selo gori, a baba se češlja i druge”.

Poznata je po sinhronizovanju crtanih filmova koji su se emitovali na Televiziji Beograd početkom 1990-ih godina. Davala je glas Olivi (Mornar Popaj), Ejpril i Irmi (Mladi mutanti nindža kornjače), Rečetu, Skajvorpu i Spajku (Transformersi).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here