Vijesti Društvo Za primjer drugima: Poklonila više od 300 maski koje je sama sašila

Za primjer drugima: Poklonila više od 300 maski koje je sama sašila

0

Zagorka Kuzmanović jedna je od Dervenćanki koja je odlučila da svoje višedecenijsko iskustvo rada u tekstilnoj industriji primjeni u praksi i u periodu epidemije novog korona virusa sašije potrebne higijenske maske.

Nakon preporuke nadležnih da se maske nose na javnim mjestima ova vrijedna domaćica sašila je prve primjerke svojim ukućanima, ali se broj zainteresovanih itekako proširio.

Do sada sam sašila oko 300 maski koje su podijeljene bez naplaćivanja, kaže Zagorka.

Ipak, apelujemo na sve da ovaj hvalevrijedni Zagorkin akt ne iskoriste isključivo dobijanje maske, već da se i povedu njenim primjerom i sami izrade ovaj higijenski dodatak. Naravno, pomoći se može i nabavkom materijala, prvenstveno platna i gume.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here