Vijesti Sport Za primjer: Mladi rukometaši uredili Partizanovo – FOTO

Za primjer: Mladi rukometaši uredili Partizanovo – FOTO

0

Na inicijativu trenera Gorana Lukića i Slavena Šmulje, a uz podršku roditelja Slavena Pećića i Mladena Nikolića, najmlađi rukometaši Dervente uredili su rukometno Partizanovo igralište.

Naime, tu već nekoliko dana najmlađi rukometaši treniraju, a prostor niko ne održava. Svlačionice, tribine i ostali sadržaji su prilično devastirani, okolo je izraslo šiblje i trava i razbacano smeće, najviše plastične i staklene boce.

Sve su to s voljom i elanom mladi vrijedni rukometaši pokosili, pokupili smeće i pripremili za odvoz. U vrijeme kada je malo akcija omladine, ovo je vrijedan primjer kako se može organizovati i uraditi nešta korisno za sve.

Objekat igrališta ”Partizan” se ne zaključava, pa u njega dolazi ko hoće. Uređenje su preuzeli rukometaši, jer se nalazi u vlasništvu opštine, ali ga koristi Rukometni klub. Ovaj objekat uskoro će se zatvarati kapijom, a termini treninga drugih sportista dogovarati, kao i na svim drugim objektima u gradu.

Uskoro se očekuje i angažovanje opštinskih sredstava, kao i donatora na djelimičnoj sanaciji najvažnijih objekata na igralištu.

Akcija je u potpunosti uspjela, a obuhvatala je košenje trave, pokupljene staklenih i plastičnih boca, granja i drugog odpada.

Evo kako je to izgledalo:

Savko Pećić Pesa

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here