Vijesti Društvo Za sanaciju puteva u Derventi 100.000 KM

Za sanaciju puteva u Derventi 100.000 KM

0

Programom sanacije lokalnih putnih pravaca na području opštine Derventa za ovu godinu predviđeno je 100.000 KM, a program bi trebao da bude realizovan od juna do septembra, prenose agencije.

Za sanaciju puteva u Derventi 100.000 KM

Od predviđenih sredstava, 50.000 KM biće izdvojeno za sanaciju lokalnih putnih pravaca, 40.000 KM za sanaciju nekategorisanih puteva, dok je 10.000 KM predviđeno za popravku i ugradnju signalizacije, saopšteno je iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove opštine Derventa.

Lokalni putni pravci, kojih na području Dervente ima 37, predstavljaju prioritet u održavanju i sanaciji putne mreže, a Programom je predviđena i sanacija preko 150 nekategorisanih putnih pravaca.

Iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove ističu da će biti obavljeno i košenje rastinja pokraj glavnih seoskih puteva, kao i postavljanje horizontalne signalizacije na seoskim raskrsnicama.

Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here