Vijesti Najave i obavještenja Za vikend 21. izdanje odbojkaškog turnira “Derventa Opena”

Za vikend 21. izdanje odbojkaškog turnira “Derventa Opena”

0

Međunarodni turnir u odbojci na pijesku “Derventa open 2021”, koji se održava po 21. put, ove godine igra se 21. i 22. avgusta na terenima kod Gradskog parka u Derventi.

Turnir se igra u dvije konkurencije, muškoj i ženskoj, a kotizacija po ekipi je 30 maraka.

I ove godine, nagradni fond turnira je za pohvalu, a iznosi čak 2.500 KM.

Organizator tradicionalnog turnira, koji se ove godine igra na renoviranim terenima, je Odbojkaški klub “Derventa” uz podršku grada.

Pored tradicije veće od dvije decenije, derventski turnir svake godine ima i veliki odziv ekipa.

Iako smo ove godine datum turnira vratila na onaj stari, od prije nekoliko godina, nadamo se da će odziv ponovo biti dobar. U zavisnosti od broja ekipa igraće se turnir po grupama ili turnir dvostrukih eliminacija. Prvi dan su planirane kvalifikacione utakmice, dok su drugi dan na programu polufinalne i finalne utakmice, ali i neke kvalifikacione, ukoliko bude veći broj ekipa i ne stigne se sve završiti u subotu, ističu organizatori.

Prijave, kao i sve informacije mogu se dobiti na broj telefona +387 65 678 663 i +387 66 881 027, kao i na zvaničnoj stranici turnira https://www.facebook.com/derventaopen.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here