Vijesti Kultura i obrazovanje Zabava i učenje: Glossa centar za njemački jezik upisuje najmlađe polaznike

Zabava i učenje: Glossa centar za njemački jezik upisuje najmlađe polaznike

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa poziva mališane da se od 15. januara pridruže svojim vršnjacima na kursevima i da uče njemački jezik uz zabavu, pjesmu, muziku, glumu i još mnogo toga!

Glosini kursevi njemačkog jezika su savršena prilika za djecu svih uzrasta da se upoznaju sa jednim od najrasprostranjenijih i najvažnijih svjetskih jezika, te da iskoriste brojne mogućnosti kako bi stekli radne navike i ispoljili svoju kreativnost, družeći se sa svojim vršnjacima.

Zahvaljujući stručnom nastavnom osoblju, pedagoškom timu i nizu dodatnih aktivnosti naše smo ljetne kurseve obogatili brojnim sadržajima za djecu svih uzrasta. Prijaviti se mogu sva djeca u pratnji roditelja u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Derventa, sa ili bez predznanja. Njemački jezik uvodimo putem igara, putem slika, pjesmica, animiranih filmova i uopšte koristimo metode koje su zabavne i lagane shodno određenom uzrastu, kažu u Glossi, dodajući da brojni zadovoljni mališani već uče njemački jezik u njihovom centru.

Sva djeca koja imaju predznanje iz njemačkog jezika prije upisa na kurs rade ulazni test s ciljem detaljne procjene znanja i upisa odgovarajućeg kursa.

Mališani mogu iskoristiti i besplatne kreativne dječije radionice kao dodatni vid učenja, druženja i zabave, nastavu u prirodi, zabavne manifestacijame poput tradicionalnog njemačkog maskenbala, te učestvovati u Velikoj dječijoj priredbi i projekcijama filmova za djecu.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon +387 66 848 261, e-mail [email protected] ili lično u prostorijama u Ulici Cara Lazara 45 (Zgrada “Derventskog lista”) svakim radnim danom od 17.00 do 22.00 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here