Vijesti Najave i obavještenja Zabava za cijelu porodicu: Glossa centar organizuje novu Veliku dječiju priredbu

Zabava za cijelu porodicu: Glossa centar organizuje novu Veliku dječiju priredbu

0

 Glossa – centar za njemački jezik Derventa, u saradnji sa Centrom za kulturu, drugu godinu za redom organizuju Veliku dječiju priredbu.

Bogati program ovogodišnje manifestacije donosi mnogo zabave i smijeha za cijelu porodicu.

Predstaviće nam se polaznici dječijih kurseva Glossa centra za njemački jezik, kao i mališani koji pohađaju školice njemačkog u vrtićima Trol i Bambi. Najmlađe e zabaviti Fazonko Boban, dok će malo stariji uživati uz bend Srednjoškolskog centra Mihailo Pupin i nastup KUD ”Motajički vuk” iz Srbca. Očekuje nas super zabava uz plesne, pjevačke i dramske tačke, kažu u Glossa centru Derventa.

Velika dječija priredba će se održati u srijedu (27. marta) od 18:00 časova u Velikoj sali Centra za kulturu, a ulaz je slobodan.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here