Vijesti Najave i obavještenja Zabavi se i pomozi

Zabavi se i pomozi

0

Pokret mladih “Perspektiva” i Caffe klub “Promenada” večeras organizuju žurku humanitarnog karaktera, a sve sa ciljem kako bi se sakupio novac za operaciju Radomira Kuburića. Žurka će se održati večeras, 27. septembra, ali i 28. septembra, sutra veče.

Zabavi se i pomozi

Radomir Kuburić ima dvadeset tri godine, a od rođenja ima problema sa vidom. Kako bi se Radomirov vid popravio, potrebno je izvršiti operaciju u specijalizovanoj beogradskoj bolnici “Sveti Vid”.

Za operaciju je potrebno izdvojiti 9.000KM, koliko sami Radomirovi roditelji nisu u mogućnosti da sakupe u vrlo kratkom vremenskom roku.

Porodica Kuburić ovim putem moli sve dobre i humane ljude da pomognu, kako bi zajedničkim snagama vratili Radomirov vid.

Za one koji žele i mogu pomoći otvoreni su računi za uplate u BiH i inostranstvu. U tekstu koji se nalazi ispod možete pronaći kompletnu instrukciju za uplatu.

Račun za uplate u BiH:

Pavlović Internacional banka A.D. Slobomir, Bijeljina.

Broj ziro-računa: 554-402-001181-07-46.

Na ime Kuburić Radomir, Derventa.

Račun za uplate iz inostranstva:

Nova Banka A.D. Banja Luka.

SWIFT : NOBIBA22

Broj deviznog računa: BA395550000007614906

Kuburic Radomir

Branislava Nusica, bb, Derventa.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here