Vijesti Kultura i obrazovanje Zablistala mladost i ljepota: Maturanti Stručne i tehničke škole slave matursko veče...

Zablistala mladost i ljepota: Maturanti Stručne i tehničke škole slave matursko veče – FOTO/VIDEO

1
Najbolji učenici ove generacije sa direktoricom Brankom Jović

Stotinu pedeset učenika derventske Stručne i tehničke škole, odnosno 150 novih ekonomskih, trgovačkih i poljoprivrednih tehničara, te kuvara, varilaca i obrađivača metala rezanjem, večerašnjom maturskom večeri i zvanično je  stavilo tačku na svoje srednjoškolsko obrazovanje.

Nakon veoma emotivnog govora direktorice ove škole Branke Jović i pozdrava načelnika opštine Milorada Simića, uslijedio je defile u kojim su učenici svih sedam odjeljenja pokazali svoju ljepotu i eleganciju.

Već nekoliko godina dio maturske zabave obilježavamo napolju, kako bi građani Dervente vidjeli sve ono što je lijepo i povezano sa ovom večeri. Najboljim učenicima naše škole dodijelili smo poklone, istakla je direktorica Jović.

Jedan od tek svršenih poljoprivrednih tehničara Danijel Radošević naglasio je da će svoje srednjoškolsko obrazovanje pamtiti po druženju i učenju, te da se nada upisu na neku visokoškolsku ustanovu.

Inače, učenici generacije Stručne i tehničke škole su Monika Topalović (4. stepen) i Snježana Savić (3. stepen), dok su nagrade za pokazano znanje tokom školovanja zaslužili i Dejan Kovačević, Nataša Sekulić, Dejan Railić, Balešević Bojana, Vujić Nikolina, Kuzmanović Tatjana, Karanović Duška, Kupčak Katarina, Kresojević Maja, Mikerević Amrijana, Banović Goran, Trifunović Dajana i Milaković Tatjana.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here