Vijesti Društvo Zabranjeno spaljivanje biljnog otpada i paljenje nekontrolisane vatre bez odobrenja

Zabranjeno spaljivanje biljnog otpada i paljenje nekontrolisane vatre bez odobrenja

0

Zbog najavljenih visokih temperatura koje pogoduju stvaranja povoljnih uslova za pojavu i širenje požara na otvorenom prostoru, strogo se zabranjuje spaljivanje biljnog otpada i paljenje nekontrolisane vatre u blizini šuma, kuća ili njiva sa poljoprivrednim kulturama bez prethodnog odobrenja Teritorijalno vatrogasno-spasilačka jedinice Derventa.

Takođe, treba voditi računa, da se u automobilima ne drže stvari koje se pod uticajem visokih temperatura mogu zapaliti , eksplodirati ili prouzrokovati pojavu požara, a malu djecu nikako ne ostavljati u automobilima bez nadzora za vrijeme visokih temperatura, saopšteno je iz TVSJ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here