Vijesti Politika PDP: Zadovoljni formiranjem skupštinske većine u Derventi

PDP: Zadovoljni formiranjem skupštinske većine u Derventi

0

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, izjavio je da je neophodno mijenjati Izborni zakon, te izrazio zadovoljstvo što je opozicija u ovoj opštini preuzela skupštinsku većinu, piše Srpskainfo.

Borenović je ovo izjavio nakon što je zajedno sa potpredsjednikom i članom Predsjedništva PDP Jelenom Trivić i Mirom Pekić, posjetio Opštinski odbor PDP Derventa, gdje je razgovarao sa rukovodstvom odbora i novoizabranim odbornicima u Skupštini opštine Sanjom Dimitrić, Mirkom Petrićem i Duškom Vujičićem.

Opštinski odbor u Derventi u kontinuitetu bilježi dobre izborne rezultate. Vjerujem da će nova skupštinska većina u kojoj djeluje PDP, predlagati dobra rješenja za građane Dervente i biti ozbiljan korektiv radu načelnika, istakao je Borenović.

Borenović je izrazio uvjerenje da je samo izbornim inženjeringom i glasovima putem pošte pobijedio trenutni načelnik, da je istinska volja građana bila da prvi čovjek Dervente bude zajednički kandidat SDS-PDP Vlado Kovačević, te da je i to jedan od pokazatelja da je neophodno mijenjati Izborni zakon.

Milan Đukić, predsjednik OO PDP Derventa, izrazio je zahvalnost rukovodstvu partije na nesebičnoj podršci tokom predizborne kampanje i kasnije, te rekao da će se PDP tokom mandata držati zacrtanog programa i principa partije.

Podsjećamo da je na Konstitutivnoj sjednici novog saziva Skupštine opštine Derventa odražnoj sredinom januara, Srpska demoksratska stranka sa svojih 6 odbornika formirala skupštinsku većinu u kojoj djeluje i PDP.

Srpskainfo

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here