Vijesti Društvo Zakazana je 14. „Konferencija beba“!

Zakazana je 14. „Konferencija beba“!

0

„Konferencija beba“, koja se po četrnaesti put organizuje u Derventi, biće održana u petak, 28. juna na Trgu oslobođenja.

Kao i do sada, biraće se tročlano predsjedništvo koje čine najmlađa, “najstarija” i beba sa najviše braće i sestara koje budu registrovane na konferenciji, a očekuje nas i uvijek zabavna trka beba u puzanju.

Pored toga, pripremljen je i zabavan program za najmlađe u kojem će nastupiti mališani vrtića Trol, te ekipa “Tropic event tima” sa Klaunom Balondžijom, maskotama i drugim drugarima. Pored oslikavanja lica, a na Trgu oslobođenja će se naći i kutak za vožnju, skakanje, bojanje i igru sa tijetom.

Roditelji čija su djeca rođena od 28. juna 2023. do 28. juna 2024. godine bebe mogu prijaviti za učešće uz rodni list ili zdravstvenu knjižicu na dan manifestacije, kao i putem „Vibera“ na broj +38766/219-310 svakim danom od osam do 15 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here