Vijesti Sport Zapažen nastup Dervenćana na prvoj Uličnoj trci “Brod”

Zapažen nastup Dervenćana na prvoj Uličnoj trci “Brod”

0

Lucija Kimani iz Atletskog kluba “Banjaluka” i Osman Januzović iz Atletskog kluba “Doboj” pobjednici su Međunarodne ulične trke Brod 2019″ na 10.000 metara u ženskoj i muškoj konkurenciji, dok su u trci na 5.000 metara slavili Stefan Ćuković iz Atletskog kluba “Istočno Sarajevo” i Biljana Cvijanović iz Kluba “Adidas raners Beograd”.

Kao i do sada na trci su učestvovali i derventski rekreativci. Najbrži je bio Damir Kovčić sa sjajnim vremenom od 42:45 minuta što je bilo dovoljno za 14. mjesto, a iza njega su se plasirali Aleksandar Plavšić (43:04; 15. pozicija), Nenad Stefanović (43:25, 18. pozicija), Goran Katanić (48:05, 29. pozicija) i Slaviša Lejić (53:05, 36. pozicija). Ukupno 44 učesnika su završila trku od 10 kilometara za muškarce.

Na prvoj uličnoj trci učestvovalo je više od 150 učesnika i to iz Poljske, Hrvatske, Srbije, Republike Srpske i BiH. Pokrovitelj manifestacije je načelnik opštine, a organizator Turistička organizacija opštine Brod.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here