Vijesti Društvo Započeli radovi na uređenju površine kod OŠ “Nikola Tesla” – FOTO

Započeli radovi na uređenju površine kod OŠ “Nikola Tesla” – FOTO

0

Nakon završetka većine radova na postavljanju pješačkog platoa kod OŠ “Nikola Tesla”, ovih dana započelo je uređenje obližnje površine i prilaza koji vode do glavnog ulaza u ovu ustanovu.

Trenutno se izvodi prva faza radova koja se odnosi na pješačku stazu koja treba da se uredi popločavanjem, zelenilom, kupama i slično.

Ovi radovi finansiraju se iz sredstava prošlogodišnjeg budžeta, iz dijela koji se odnosi na nastavak uređenja gradskih ulica i trgova.

Takođe, unitar ovih radova je planirana izgradnja stepeništa između zgrade opštine i Katoličke crkve koje bi vodilo na parking na pijaci. Ovo je prvenstveno namijenjeno roditeljima koji dovoze đake u školu kako bi im se omogućilo da se parkiraju na Zelenoj pijaci i odvedu svoju djecu do vrata škole. Parking se ne naplaćuje prvih petnaestak minuta, rečeno je u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove.

Za uređenje preostalog dijela površine u toku je izrada projekta i pripreme potrebne dokumentacije.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here