Vijesti Društvo Započeli radovi na uređenju površine kod OŠ “Nikola Tesla” – FOTO

Započeli radovi na uređenju površine kod OŠ “Nikola Tesla” – FOTO

0

Nakon završetka većine radova na postavljanju pješačkog platoa kod OŠ “Nikola Tesla”, ovih dana započelo je uređenje obližnje površine i prilaza koji vode do glavnog ulaza u ovu ustanovu.

Trenutno se izvodi prva faza radova koja se odnosi na pješačku stazu koja treba da se uredi popločavanjem, zelenilom, kupama i slično.

Ovi radovi finansiraju se iz sredstava prošlogodišnjeg budžeta, iz dijela koji se odnosi na nastavak uređenja gradskih ulica i trgova.

Takođe, unitar ovih radova je planirana izgradnja stepeništa između zgrade opštine i Katoličke crkve koje bi vodilo na parking na pijaci. Ovo je prvenstveno namijenjeno roditeljima koji dovoze đake u školu kako bi im se omogućilo da se parkiraju na Zelenoj pijaci i odvedu svoju djecu do vrata škole. Parking se ne naplaćuje prvih petnaestak minuta, rečeno je u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove.

Za uređenje preostalog dijela površine u toku je izrada projekta i pripreme potrebne dokumentacije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here