Vijesti Društvo Zaraženi Brođani bili u kontaktu sa zaraženim iz Dervente

Zaraženi Brođani bili u kontaktu sa zaraženim iz Dervente

0

Ministar zdravstva i socijalne zaštite Alen Šeranić saopštio je jutros da je u Republici Srpskoj još 13 osoba oboljelo od “COVID-19”, te da su dvije iz susjednog Broda. Sve osobe su stabilnog zdravstvenog stanja.

Pored njih, šest osoba iz je Banjaluke, 3 osobe su iz Kozarske Dubice i po jedna iz Laktaša i Teslića. Zaraženi Brođani bili su u dodiru sa zaraženom osobom iz Dervente, objavio je na svojoj Fejsbuk stranici načelnik Broda Ilija Jovičić.

Potvrđeno je prisustvo korona virusa kod dva člana porodice u Brodu, koja je juče upućena na testiranje u Doboj. Treći član porodice nije zaražen virusom. Porodica je bila u kontaktu sa licem iz Dervente, kod kojeg je prije par dana utvrđeno prisustvo virusa, a boravilo je u Austriji. Radi se o porodici koja je krajnje disciplinovano bila u kućnoj izolaciji, naveo je Jovičić.

Kako neslužbeno saznajemo, oboljeli su zajedno doputovali iz Austrije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here