Vijesti Društvo Zaraženo lice bilo u bliskom kontaktu sa oboljelim

Zaraženo lice bilo u bliskom kontaktu sa oboljelim

0

Na osnovu rezultata nalaza Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske saopštenih 16. maja jedno lice iz Dervente je pozitivno na virus korona, saopšteno je iz Službe za higijensko-epidemiološku zaštitu Doma zdravlja Derventa.

Radi se o licu koje je testirano zbog bliskog kontakta sa licem kod koga je prije tri dana potvrđena infekcija korona virusom. Lice za koje je danas stigao nalaz je bilo hospitalizovano na internom odjeljenju bolnice u Doboju do 23. aprila tekuće godine, stoji u saopštenju.

~ Opširnije o epidemiloškoj situaciji u Derventi pročitajte OVDJE!

Higijensko-epidemiološke služba Doma zdravlja Dervente preduzela je sve neophodne mjere.

Identifikovana su lica koja su bila u kontaktu sa oboljelim i stavljena su pod zdravstveni nadzor. Jedan broj lica koja su bila u bližem kontaktu je testiran na prisustvo korona virusa. Oboljela osoba je upućena na liječenje u bolnicu u Doboju, kažu u Službi za HE zaštitu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here