Vijesti Kultura i obrazovanje Zaslužili gromoglasne aplauze: Ekipa “Državnog posla” ispunila očekivanja Dervenćana

Zaslužili gromoglasne aplauze: Ekipa “Državnog posla” ispunila očekivanja Dervenćana

0

Na koji način se tri arhivatora jednog javnog preduzeca “bore” sa nadolazećim procesima modernizacije na sebi svojstven duhovit način pokazala je ekipa “Državnog posla”.

Dimitrije Banjac (Đorđe Čvarkov), Dejan Ćirjaković (Boškić) i Nikola Škorić (Dragan Torbica) su u jednoipočasovnoj komediji “Velika reforma” derventskoj publici na satiričan način predstavili svoje viđenje procesa tranzicije i modernizacije javnog sektora, koji na ovim prostorima nažalost (pre)dugo traju.

Iako im gluma nije životni poziv, pomenuti trojac je atmosferu “iz kancelarije”, prepoznatljivu iz serijala “Državni posao”, uspješno prenio na pozorišnu scenu, odradivši posao gotovo profesionalno, uloživši ogromnu energiju, uz odlično osmišljenu scenografiju.

Momenti u kojem su i sami akteri zamalo “pucali” od spontanog i neplaniranog smijeha samo je pokazalo koliko se i oni sami zabavljaju na sceni, a publika je to znala prepoznati pozdravivši sve gromoglasnim aplauzima.

Naposlijetku, akteri predstave su susret s derventskom publikom ovjekovječili zajedničkim “selfijem” sa pozornice derventskog Centra za kulturu, nakon čega su ispraćeni ovacijama.

Inače, novosadski trojac poznat je po TV emisijama “Noćna smena”, “Velika Srbija, te “Državni posao”, koja je i temelj pomenute predstave.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here