Vijesti Najave i obavještenja Zastoji u isporuci električne energije u dijelovima dva sela

Zastoji u isporuci električne energije u dijelovima dva sela

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u srijedu, 23. novembra, doći do zastoja električne energije u dijelovima Mišinaca i Male Sočanice.

Od 8 do 10 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u Mišincima (zaseok Kuzmanovići), za potrošače koje se napajaju sa trafo-područja Mišinci – Kuzmanović.

Od 10:30 do 12:30 časova bez električne energije će biti Mala Sočanica (zaseok Savića brdo), odnosno potrošači koji se napajaju sa trafo-područja M. Sočanica – Savića Brdo.

U periodu od 13 do 15 časova planirani su radovi tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u Maloj Sočanici (zaseok Topalovići), za potrošače trafo-područja M. Sočanica – Topalovići.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, navode u Elektro Doboju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here