Vijesti Najave i obavještenja Zastoji u isporuci električne energije u dva sela

Zastoji u isporuci električne energije u dva sela

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u ponedjeljak, 28. novembra, doći do zastoja u ispoduci električne energije u dijelovima Donjeg Detlaka i Kalenderovaca.

U periodu od 8 do 14 časova planirani su radovi tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u Donjem Detlaku (zaseok Jevđići) za potrošače koje se napajaju sa trafo-područja D. Detlak – Jevđić.

U istom periodu će doći do prekida u isporuci električne energije u Kalenderovcima (zaseok Đuraši), za potrošače koje se napajaju sa trafo-područja Kalenderovci – Đuraš.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, navode u Elektro Doboju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here