Vijesti Najave i obavještenja Zastoji u isporuci električne energije u tri sela

Zastoji u isporuci električne energije u tri sela

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u četvrtak, 30. maja, doći do zastoja u isporuci u nekoliko sela.

Bez električne energije, u periodu od 08:30 do 14:30 časova, biće Mišinci, Mala Sočanica, Velika Sočanica (zaseok Malojčani), odnosno potrošači koji se napajaju sa trafo-područja: Mišinci – Kuzmanović, M. Sočanica – Savića Brdo, M. Sočanica – Čelar, M. Sočanica – Ćorić, M. Sočanica – Erić, M. Sočanica – Šimići, M. Sočanica – Nujići, Veliki Prnjavor, Mala Sočanica Čičci, M. Sočanica – Topalovići.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, navode iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here