Vijesti Društvo Završena asfaltiranja gradskih ulica, trotoara i prilaza seoskim školama – FOTO

Završena asfaltiranja gradskih ulica, trotoara i prilaza seoskim školama – FOTO

0

Asfaltiranje prilaza ka 12 škola na seoskim područjima ovih dana su privedeni kraju, a slična situacija je i sa planiranim asfaltiranjem ulica i trotoara. Radi se o projektima koji su predviđeni prošlogodišnjim Kapitalnim budžetom.

Prilazi školama u Trstencima, Kostrešu, Bosanskim Lužanima, Polju, Miškovcima, Drijenu, Donjoj Osinji i Osinji, Crnči, Pojezni, Maloj Sočanici i Gornjim Ceranima su asfaltirani, a za ovu namjenu izdvojeno je 23.900 KM.

Takođe, kraju su privedeni radovi na asfaltiranju gradskih ulica i trotoara. Ugovorom vrijednim 50.000 maraka rekonstrusana je Ukrinska ulica, Oplenačka ulica, Ulica 19. aprila i put na Kosturu, završeni su ivičnjaci na uglu ulica 1. maja i Desanke Maksimović, te asfaltirani dijelovi trotoara u Ulici Derventskih oslobodilaca kod pekare „Manja“ i u Ulici Nikole Tesle u blizini „Rajfajzen“ banke.

Od gradskih ulica preostali su nam samo radovi u Ulici 16. krajiške, za koju su u toku rad na pripremi potrebne dokumentacije, navode iz Odjeljenja za stambeno-komunalnu oblast.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here