Vijesti Društvo Završeni radovi na asfaltiranju dionice puta “Leksija-Vrhovi” – FOTO

Završeni radovi na asfaltiranju dionice puta “Leksija-Vrhovi” – FOTO

1

Juče je završeno asfaltiranje dijela puta Lupljanica-Vrhovi-Derventa, tačnije dionica od Leksije do zaseoka Đukić-Čolići, tačnije do skretanja ka pravoslavnom groblju u Gornjoj Lupljanici.

Za asfaltiranje ove dionice dužine 500 i širine 4 metra Planom kapitalnih investicija skupštinska većina izdvojila je 50.000 KM, dok su mještani finansirali preostalih 160 metara sa oko 21.000 maraka.

S obzirom da su mještani prikupili oko 45.000 maraka odlučili smo da sa ostatkom novca asfaltiramo 95 metara puta širine 3 metra do seoskog groblja, te asfaltiramo plato na toj lokaciji i dva parking mjesta, kaže Dragislav Zarić, predsjednik građevinskog odbora.

Takođe, iz programa namijenjenog mjesnim zajednicmama gradonačelnik Milorad Simić je preusmjerio 2000 KM za asfaltiranje prilaza spomeniku palim borcima u Odbrambeno-otadžbinskom ratu iz ovog sela.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Sve je ovo lijepo samo Vas upozoravam drugi put da je potrebno pod hitno očistiti korito rijeke Ukrine od nanosa šljunka kao i izraslog drveća na potezu od starog mosta do novog mosta to je cca 500 m da se nebi desila polava.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here