Vijesti Društvo Završeno igralište u Sočanici, počinju radovi u Trstencima – FOTO

Završeno igralište u Sočanici, počinju radovi u Trstencima – FOTO

0

Načelnik opštine Milorad Simić prisustvovao je juče završetku radova na izgradnji sportskog igrališta u Velikoj Sočanici. Sredstva za realizaciju projekta u iznosu od 35 hiljada maraka obezbijeđena su iz budžeta opštine.

Igralište je veličine 30×40 metara, a koristiće ga učenici osnovne škole za svoje sportske aktivnosti. Na terenu će biti postavljeni i golovi za mali fudbal. Asfaltiran je i prilazni put od škole do igrališta u dužini od dvadeset metara.

Završeni su i zemljani radovi na igralištu u Trstencima koje će takođe koristiti učenici osnovne škole. Očekuje se postavljanje asfalta u narednih nekoliko dana.

Izvođač radova je preduzeće „Geokop“ iz Dervente.

derventa.ba

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here