Vijesti Društvo Završeno igralište u Sočanici, počinju radovi u Trstencima – FOTO

Završeno igralište u Sočanici, počinju radovi u Trstencima – FOTO

0

Načelnik opštine Milorad Simić prisustvovao je juče završetku radova na izgradnji sportskog igrališta u Velikoj Sočanici. Sredstva za realizaciju projekta u iznosu od 35 hiljada maraka obezbijeđena su iz budžeta opštine.

Igralište je veličine 30×40 metara, a koristiće ga učenici osnovne škole za svoje sportske aktivnosti. Na terenu će biti postavljeni i golovi za mali fudbal. Asfaltiran je i prilazni put od škole do igrališta u dužini od dvadeset metara.

Završeni su i zemljani radovi na igralištu u Trstencima koje će takođe koristiti učenici osnovne škole. Očekuje se postavljanje asfalta u narednih nekoliko dana.

Izvođač radova je preduzeće „Geokop“ iz Dervente.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here