Vijesti Kultura i obrazovanje “Derventsko srce 2016”: Dodijeljeno pet priznanja – VIDEO

“Derventsko srce 2016”: Dodijeljeno pet priznanja – VIDEO

0

Završeno je ovogodišnje izdanje “Derventskog srca”, tradicionalne manifestacije koja se održava već osam godina.

1

Dobitnici priznanja ove godine su pjevačica Azemina Grbić, za doprinos u oblasti muzike, bivši predsjednik Skupštine opštine Derventa Mirko Džeba, prvi diplomirani defektolog Vesna Mandić, porodica Vejzović, za doprinos razvoju sporta i muzike, dok je posthumno priznanje dobio dr Miroslav Duronjić.

“Zahvalnost dugujemo  našem pokrovitelju načelniku Miloradu Simiću, Centru za kulturu Derventa i njegovom direktoru Jelenku Živkoviću, Narodnoj biblioteci i Hrvatskom kulturnom društvu „Napredak“, učesnicima programa Sulejmanu i Hadisu Medenčeviću, Azemini Grbić, Midhatu Aliću, Veri Vuletić, Saši Bogdanu i Antonu Zupancu. Zahvaljujemo, takođe, saradnicima u organizaciji programa Iliji Zirdumu, fra Mirku Filipoviću, Mirsadu Haurdiću i Savku Pećiću. Veliko hvala i Violeti, Ediju Vejzoviću, Predragu Milinkoviću, Amiri Keča, kao i predstavnicima medija”, istakli su organizatori.

U programu dodjele „Srca“ nastupili su Fadil Pelesić, sa pjesmama Tanenka Marića „Derventa me u san zove“ i „Derventa,“ vokalni solisti Amira Keča, Violeta Pećić i Edi Vejzović.

Priznanja su uručili dobitnici „Derventskog srca“ Abas Arslanagić, Ilija Zirdum, Izet Đuzel, Rosa Bijelić i Husein Jusufbegović.

Prilog TV K3:

 Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here