Vijesti Magazin Završeno prvo izdanje festivala Ritam Evrope za Republiku Srpsku, pobjednica Marija Tomić...

Završeno prvo izdanje festivala Ritam Evrope za Republiku Srpsku, pobjednica Marija Tomić iz Lopara – VIDEO

0
Predstavnici Dervente u studiju RTRS-a

Marija Tomić iz Lopara pobjednica je prvog festivala Ritam Evrope održanog u Republici Srpskoj.

Pobjednica Marija je svom gradu donijela mjesto domaćina naredne godine, a svojoj ekipi odlazak u Ukrajinu, zemlju iz koje dolazi muzička numera “Say love” Darine Krasnovetske. U mini-finale, među najbolja tri izvođača, plasirali su se i predstavnici Han Pijeska i Istočnog Sarajeva.

Pobjednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova i glasova žirija, a iako je Derventa do 12. septembra bila druga po broju pristiglih SMS poruda, naši predstavnici nisu stigli do finala.

Ipak, predstavnici Dervente pjevačica Katarina Ćelić, te plesački par Ivana Simić i Srđan Jeftić, bili su zadovoljni.

Ovo je prije svega bilo lijepo iskustvo, lijepo druženje i prelijepa priča. Na neki način, svi smo pobjednici, poručila je Katarina, dok se Ivana zahvalila na podršci roditeljima, školi i drugarima.

Podsjećamo, pjevačica Katarina Čelić će predstaviti našu opštinu i Kraljevinu Dansku izvođenjem pjesme “Only Teardrops”, inače pobjednicom Evrovizije iz 2013. godine, uz plesne korake Ivane Simić i Srđana Jeftića.

Pjevajući na jezicima evropskih naroda djeca iz Srpske prvi put su se predstavilila publici širom svijeta.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here