Vijesti Sport Zbog neregularnosti FK “Borac” uložio žalbu

Zbog neregularnosti FK “Borac” uložio žalbu

0

Utakmica između OFK “Polet 1926” i FK “Borac” iz Bosanskih Lužana dobila je i treće poluvrijeme. Gosti iz Lužana su uložili žalbu zbog neregularnog registrovanja igrača OFK Poleta. Igrač Dražen Radovanović je registrovan za HNK “Mladost” iz Donjeg Svilaja u NS Posavske županije Orašje, a bez ispisnice i brisovnice ovog saveza registrovan je i za OFK “Polet 1926”.

FK Borac (Bosanski Luzani)

Takmičarska komisija je razmotrila žalbu i donijela odluku kojom se utakmica registruje službenim rezultatom 0:3 u korist Borca, uz mogućnost da Brođani ulože žalbu Apelacionoj komisiji OFS Doboj. Ukoliko odluka Takmičarske komisije postane pravosnažna, Brođani bi sa 4 osvojena boda zauzeli 7. mjesto, a na vrh tabele izbio bi Rudar.

FK “Borac” Bosanski Lužani

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here